I september finder du mange af de klassiske grøntsager. Det er eksempelvis bladselleri, agurk, gulerødder, hvidløg, jordskokker, kartofler, knoldselleri, løg, pastinakker, peberfrugt, porrer, rucola, salat, spinat og tomater. Du finder også masser af kåltyper som blomkål, broccoli, glaskål, grønkål, hvidkål, kinakål, rødkål og spidskål.
De lidt mere særlige grøntsager er hokkaido græskar, grønne bønner, majs, persille, purløg, persillerod, rødbeder, radiser, dild, fennikel, koriander og squash. Der er altså en bred blanding af salater, rodfrugter, kål og krydderurter, som du kan bruge i din madlavning i løbet af september.
I september finder du stadig lækre bær og frugter, som du kan bruge til lidt af hvert. Blåbær, brombær, hindbær og vindruer er nogle af de bær og druer, der er i sæson i september. Dem kan du bruge i bagværk og i fine salater.
Blandt frugt i sæson i september finder du pærer, æbler og blommer. De åbner op for mange muligheder, hvor du selvfølgelig kan nyde dem som et stykke frugt, men de kan også sagtens bruges i det salte og det søde køkken alt efter din smag.