Berberianden, oprindeligt en flyvefugl, har et stort brystfylde og et mindre fedtlag, hvilket gør den til et fedtfattigt alternativ til pekinganden. Den opdrættes hovedsageligt i Frankrig. Grundet et tyndere fedtlag kan anden lettere kan stege tør ved for høj varme, så brug af stegepose anbefales. Kødet er lysere end pekingandens.
Pekinganden, oprindeligt en svømmefugl, er kendetegnet ved mørt og saftigt kød. Den har et tykkere fedtlag end berberianden, hvilket giver en mere kraftfuld smag og gør den mere saftig efter stegning, men med større stegesvind. Kødet er mørkere end berberiandens.
En Mulardand er en unik krydsning mellem racerne peking og berberie. Den unikke krydsning giver Mulardanden en perfekt smagssammensætning med den gode smag fra pekinganden og det lækre brystkød fra berberieanden.
Økologisk dansk and opvokset på Himmerland med fri adgang til udendørs arealer.
Race: Pekingand
Oprindelse: Danmark
Indmad: Med hals, kråse, lever og hjerte.
Fritgående berberieand af god kvalitet. Ekstra stor and, med fri adgang til udendørs arealer.
Race: Berberieand
Oprindelse: Frankrig
Indmad: Med hals
Fritgående pekingand opdrættet udendørs i Ungarn. Fås også som andebryststeg.
Race: Pekingand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med hals, kråse, lever og hjerte.
Berberieand opvokset på friland i Loiredalen, Frankrig, med høje standarder inden for dyrevelfærd og kvalitet.
Race: Berberieand
Oprindelse: Frankrig
Indmad: Med hals, kråse, lever og hjerte.
Mulardanden er en unik blanding af peking- og berberieand. Opdrættet i Ungarn.
Race: Mulardand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med hals, kråse, lever og hjerte.
Stor pekingand som opdrættes nær slagteriet. Efter slagtning bliver ænderne luftkølet, hvilket resulterer i mindre stegesvind under tilberedning.
Race: Pekingand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med hals, kråse, lever og hjerte.
En klassisk pekingand. Halalslagtet.
Race: Pekingand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med bugfedt. Med hals, kråse, lever og hjerte.