Lækre grøntsagsfrikadeller lavet med porre, spinat og kikærter. De får masser af smag fra tahin, hvidløg og mango chutney. Nyd dem sammen med spidskålssalat, avocadocreme og lidt godt brød. En ret, der både mætter og smager.
Grøntsagsfrikadeller (12 stk.)
⅓ af en porre
50 g spinat
2 æg
1 fed hvidløg
1 spsk. mango chutney
1 spsk. tahin
Lidt salt og peber
100 g kikærter
30 g havregryn
1 spsk. husk loppefrøskaller
Godt med smør eller olie til stegning
Tilbehør
½ lilla eller grønt spidskål
1 ½ æbler
1 håndfuld frisk dild og persille
½ granatæble
3 spsk. olie
1 spsk. citronsaft
Lidt salt og peber
Avocadocreme
2 avocadoer
1 dl frosne ærter
1 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
2-3 spsk. creme fraiche
Lidt salt og peber
Brød
Lidt brød eller flutes til
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her