Denne tyrkiske pasta er en skøn kombination af krydret oksekød, frisk persille, tomater og en cremet yoghurt-dressing. Den er både nem og hurtig at lave - perfekt til hverdagsmad på kun 30 minutter. En ret, der smager af Mellemøsten og bringer varme krydderier ind i køkkenet.
300 g pasta
1 rødløg
2 spsk. olie til stegning
280 g hakket oksekød
1 tsk. paprika
1 tsk. karry
½ tsk. hvidløgspulver
2 spsk. vand
200 g cherrytomater
1 håndfuld persille
30 g smør
1 lille tsk. paprika
Dressing
1,5 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her