Denne cremede svampe lasagne er spækket med smag fra sauterede champignoner, spinat og et strejf af citron. Hvidvin og fløde gør saucen ekstra fyldig og lækker, mens mornaysaucen og mozzarella giver en gylden, smeltet overflade. Klar på en time og perfekt til en kødfri dag for hele familien.
400 g champignon
1 løg
4 store fed hvidløg
30 g smør
200 g frisk spinat
2 dl hvidvin
2 dl fløde
1 øko citron (skallen)
godt med salt og peber
1 pakke mornaysauce
100 g revet mozzarella
½ pakke lasagneplader
Forberedelse: 20 minutter.
Tilberedning: 40 minutter
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? Kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her