En nem og smagfuld pastasalat med saftigt kyllingebryst, friske cherrytomater og grønne bønner. Den cremede basilikumspesto binder det hele sammen, og sorte oliven og frisk dild giver et ekstra pift. Klar på kun 30 minutter – perfekt til både frokost og aftensmad!
280 g kyllingebryst
300 g pasta
2 rødløg
1 glas basilikumspesto
10-15 cherrytomater
1 håndfuld sorte oliven uden sten
150 g grønne bønner
1 lille håndfuld frisk dild
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her