En cremet pastaret med sauterede champignon, grønkål og hvidvin, der giver retten masser af dybde og fylde. Toppet med friskrevet parmesan er denne ret en sand hverdagsfavorit, der både er nem og luksuriøs på samme tid.
1 løg eller rødløg
2 fed hvidløg
400 g champignon
150 g grønkål
40 g smør
400 g pasta eller spaghetti
1 dl hvidvin
1 dl kogevand fra pastaen
¼ liter piskefløde
1 bouillonterning
Godt med salt og peber
Parmesanost til servering
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her