Lasagnette er en lækker variation af den klassiske lasagne, hvor pasta og kødsovs bages sammen med cremet mornaysauce. En nem og fyldig ret, der passer perfekt til hverdagsaftener, hvor aftensmaden gerne må være nem og hurtig at få i ovnen og på bordet.
1 løg
3 fed hvidløg
3 gulerødder
Lidt olie til stegning
400 g hakket oksekød
3 store spsk. tomatpuré
1 dåse hakket tomat
1 nip cayennepeber
2 tsk. tørret oregano
2 dl rødvin
1 bouillonterning lagt i blød i 3 dl kogende vand
Godt med salt og peber
250 g monaysauce
200 g pasta
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her