Spinatvafler med flødeostcreme, løgkompot og serranoskinke er en smuk, nærende og smagfuld ret. De grønne vafler er nemme at lave og fyldes med friske ingredienser - perfekt til gæster eller en særlig hverdagsforkælelse.
Spinatvafler
75 g frisk spinat
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver
3 dl mælk
3 æg
100 g mel
75 g havregryn
Evt. smør til stegning
Løgkompot
1 stor spsk. smør + lidt olie
2 rødløg
2 spsk. lys sirup eller akaciehonning
3 spsk. eddike
½ tsk. salt
Flødeostcreme
150 g. flødeost naturel
2 spsk. creme fraiche 18 %
2 spsk. citronsaft
½ tsk. flagesalt + peber
2 spsk. finthakket persille
1 fed hvidløg
Desuden
4-8 hjertesalatblade
1 pakke serranoskinke
2 avocadoer
Evt. et nip tørrede chiliflager
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her