Klassiske fiskefrikadeller lavet på nem fiskefars og frisk dild, serveret med en hjemmelavet remoulade og en farverig råkostsalat. Perfekt til frokost eller en let aftensmad med rugbrød, citron og ekstra dild som tilbehør.
Fiskefrikadeller
1 pakke fiskefars
Lidt ekstra frisk dild
3 spsk. olie til stegning
Remoulade
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. sød sennep
3 spsk. creme fraiche
Salt og peber
1 tsk. karry
1 spsk. citronsaft
1 løg
1 gulerod
1 håndfuld pickles
Råkost
3 gulerødder
1 rødbede
1 æble
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld solsikkekerner
Lidt citronsaft
Servér evt. med rugbrød, citron og frisk dild
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her