Her er opskriften på klassiske tarteletter med høns i asparges – en favorit til både frokostbordet og hyggelige middage. Denne opskrift er nem at gå til og giver en lækker kombination af smag og tekstur, der vækker glæde hos både store og små.
10 tarteletskaller
500 g kyllingebryst eller hønsekød fra frost
Vand til kogning
1 bouillonterning
2 spsk. smør
3 spsk. hvedemel
4 dl mælk
3 dl kogevand fra kyllingen
200 g hvide asparges (på glas eller dåse)
godt med salt og peber
Top evt. med agurk, tomat og persille
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her