Langtidsstegt pulled pork med coleslaw og friske toppings i en blød bolle – perfekt til weekendhygge. Sæt kødet i ovnen kl. 8, og så er der mad klar kl. 18. Lav resten til dine burgere kl. 17.30, mens kødet får det sidste. Der er kød til 10-12 personer, så du nemt har til flere måltider eller kan fylde fryseren op. Velbekomme!
Pulled pork
2,4 kg nakkesteg (svin)
100 g brun farin
60 g paprika
1 spsk. chilipulver eller cayennepeber
2 tsk. sennepspulver eller knuste sennepsfrø
2 spsk. stødt spidskommen
3 spsk. salt
1 spsk. sort peber
BBQ marinade
1 dl æbleeddike
1 dl ketchup
2 spsk. brun farin
1 lille spsk. salt + 1 tsk. peber
1 tsk. chilipulver
Coleslaw
4 gulerødder
350 g hvidkål eller spidskål
1 tsk. sennep
2 tsk. sukker
Godt med salt og peber
3 spsk. mayonnaise
2 dl cremefraiche (18%)
Desuden
8 burgerboller
Lidt mayo til over-bollen
1 agurk
3-4 tomater
1 glas syltede rødløg
Forberedelse: 30 minutter.
Tilberedning: 10 timer.
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? Kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her