En fiskeburger er et skønt alternativ til den klassiske burger. Den sprøde panerede fisk kombineret med cremet urtedressing, friske rejer og syltede rødløg giver en mild og frisk smag. En nem og lækker måde at få lidt mere fisk ind i hverdagen.
8 burgerboller
8 salatblade
1 agurk
200 rejer (i lage)
Lidt frisk dild
Syltede rødløg
1 stort rødløg
1,5 dl eddike
0,5-1 dl vand
1/2 dl sukker
Evt. 1 tsk. peberkorn
Urtedressing
1 dl creme fraiche
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sennep
1/2 tsk. salt + lidt peber
1 god håndfuld frisk dild, hakket
1 spsk. hakket purløg
1 spsk. hakket cornichoner
Paneret fisk
600-800 g torskeloins eller rødspættefileter
2 æg
1 dl pankorasp
Salt og peber
1 spsk. paprika
½ dl hvedemel
1 dl olie til stegning
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her