Dumplings stammer fra Kina og har været en populær spise i århundreder. Disse små dejpakker fyldt med saftigt svinekød, ingefær og svampe dampes nænsomt, så de bliver møre og bløde. Server med en frisk agurkesalat og krydrede toppings og overrask familien med en hjemmelavet, asiatisk middag.
16 dumpling skins
1 håndfuld frisk mynte
Lidt ekstra frisk chili til servering
1-2 forårsløg til servering
Evt. lidt lime til servering
Kødfyld
30 g frisk ingefær
2 fed hvidløg
2 store spsk. østerssauce
1,5 tsk. fiskesauce
2 store spsk. sesamolie
3 spsk. soyasauce
3 spsk. finthakket champignon
350 g hakket svinekød
Agurkesalat
1 agurk
3 spsk. soyasauce
2 spsk. ris vinegar
1 spsk. finthakket frisk rød chili
1 spsk. sukker
3 spsk. sesamolie
2 spsk. sesam
½ dl saltede peanuts
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her