Sprødpaneret kylling serveret med en cremet grøntsagssauce og ris – en japansk klassiker, der både er knasende, fyldig og fuld af smag! Perfekt til en hyggelig hverdagsmiddag, og klar på kun 30 minutter.
Kylling
400 g kyllingebryst
2 æg
2 dl rasp, gerne pankorasp
1 tsk. salt + lidt peber
1 tsk. paprika
Godt med olie til stegning
Grøntsagssauce
1 stor gulerod
200 g blomkål
1-2 forårsløg
1 squash
Olie til stegning
Salt og peber
2 tsk. karry
2 dl bouillonvand (1 terning - grøntsags)
1 dåse kokosmælk
½ pose frossen mango, kan undlades
2-3 dl ris
Evt. lidt friske urter til servering
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her