Wasa har i over 100 år bagt knækbrød på få, enkle ingredienser. Jo færre ingredienser, jo bedre – det er filosofien. De mener, at få naturlige ingredienser giver den bedste smag. Wasa har udviklet produkter og udforsket nye smagsvarianter – og på samme tid holdt fast i grundværdierne – lige siden 1919.
Med Wasas store udvalg af knækbrød, både traditionelle og mere eventyrlige smagsvarianter, findes der en smag for alle. Kombiner Wasas sprøde tekstur med dit favoritpålæg eller nyd dem som de er!
Har du prøvet Wasa Falu Rågrut toppet med Chia og Havsalt?
Det er et lækkert og spændende alternativ til det klassiske knækbrød og har en rund og nøddeagtig karakter. Wasa Falu Rågrut Chia & Havsalt er bagt på fuldkornsrugmel. Udover en helt ny smagsoplevelse, har knækbrødet knasende luftpuder i rækker, der gør det nemt at brække i mindre stykker. Brug de afbrækkede puder som topping på salater eller suppe i stedet for croutoner. Kan med fordel også kombineres med lækkert pålæg fra delikatessen, til osteanretningen eller som forret med velsmagende tilbehør.
De små runde knækbrød fra Wasa fås i fire varianter; Din Stund Chia & Havssalt, Sesam & Havsalt , Kanel og Franske urter. Den nyeste i serien af de små runde knækbrød er Din Stund Mini, som er bagt på fuldkornsrugmel og toppet med chiafrø og havsalt.
Den mindre portionsstørrelse gør knækbrødet perfekt som snack om aftenen, mellem måltiderne eller på ostebordet.
Prøv et udvalg af Wasas små runde knækbrød med velsmagende toppings efter smag. Hvilken er din favorit?
200 g hytteost
2 tsk grøn eller rød pesto
200 g cherry tomater
100 g groft salt
8 skriver prosciutto
Tænd ovnen på 150 grader. Hæld saltet på en bageplade, del tomaterne i to og læg dem oven på saltet. Bag i ovnen i 1 time. Bland pesto og hytteost sammen og læg på knækbrød, top med tomater og prosciutto.
Wasa er en svensk virksomhed grundlagt i 1919 i Skellefteå, Sverige, af Karl Edvard Lundström. Dengang hed virksomheden Skellefteå Spisbrödsfabrik og der var ingen der på dette tidspunkt havde troet, at den lille svenske bageri-virksomhed, en dag skulle blive verdens største producent af knækbrød. I 1931 flyttede virksomheden til Filipstad i Sverige. I dag har Wasa bagerier i Filipstad, Sverige og Celle, Tyskland. Fra disse to lokationer bages der knækbrød og andet bagværk til flere lande rundt i verden.
I over 100 år har Wasa fremstillet knækbrød, ud fra stolte håndværkstraditioner og få, enkle ingredienser. Der anvendes blandt andet salt, vand, gær og mel og en stor kærlighed til bagning. Simpelt, sprødt og smagfuldt. Wasa har udviklet produkter og udforsket nye smagsvarianter siden 1919, hvilket giver dig et bredt udvalg af lækre knækbrød at vælge imellem. Der er knækbrød der passer til morgenmaden, frokosten og natmaden, men også til mellemmåltidet og ostebordet. Med både rug- og hvedebaserede varianter, med og uden kerner og frø, finder du altid en et knækbrød der passer til netop dig. Til dig, der ønsker et glutenfrit alternativ, tilbyder vi to forskellige varianter; et helt neutralt knækbrød og et knækbrød toppet med sesamfrø. Flere af vores knækbrød er mærket med Fuldkornslogoet og Nøglehulsmærket, der gør det nemmere for dig at vælge sunde fødevarer, når du handler.
Til dig med den søde tand har Wasa et udvalg af lækre, sprøde fuldkornskiks. Wasa kiksene er nemlig lavet på fuldkorn og havreflager, som gør at de mætter og hurtigt kan stille den lille sult. Derudover er Wasa kiks ikke tilsat palmeolie. Om du vil have en kiks med eller uden chokolade eller bær, så er der helt sikkert lidt til enhver smag.
Hvis man mangler lidt salt og sprødt til tapasbordet, snack til drikkelsen, så er det Wasa Delicate Crackers man skal have fingrene i. Det er sprøde, tynde, ovnbagte crackers med havsalt. De er i perfekt størrelse til at spise med lidt pesto eller anden foretrukken dip, ost eller andet charcuteri. Men pas på, for når man først har åbnet posen, er det svært at stoppe igen…
Du kan læse mere om Wasa og finde inspiration til opskrifter og meget mere her: www.wasa.com