Hos Stryhn’s går vi aldrig på kompromis med den gode smag. Vores originale opskrifter, gode håndværk og råvarer af bedste kvalitet, har gennem generationer gjort Stryhn’s indbegrebet af dansk madkultur. Stryhn’s er ikke kun leverpostej. Stryhn’s Røget Medister er en fast del af sortimentet hele året, ligesom man i efteråret og op til jul kan sætte tænderne i vores lækre sylter. Endelig udvidede vi i 2022 vores sortiment med Stryhn’s GrovHaps, en lækker snak til madpakken.
I Himmelev i udkanten af Roskilde ligger vel nok verdens største leverpostejfabrik. Det er her Stryhn’s leverpostej bliver produceret – og det er den blevet siden 1956, hvor Henry Stryhn byggede fabrikken. Stryhn’s er Danmarks ukronede konge i madpakken, på frokostbordet og ikke mindst til den kolde aftensmad, og der findes næppe noget mere dansk end et stykke groft rugbrød med leverpostej fra Stryhn’s. Faktisk bærer mere end halvdelen af alle de leverpostejer, der bliver solgt i Danmark, den kendte Stryhn’s-viking på låget.
Hos Stryhn’s går vi aldrig på kompromis med den gode smag. Vores originale opskrifter, gode håndværk og råvarer af bedste kvalitet, har gennem generationer gjort Stryhn’s indbegrebet af dansk madkultur. Men Stryhn’s er ikke kun leverpostej. Stryhn’s Røget Medister er en fast del af sortimentet hele året, ligesom man i efteråret og op til jul kan sætte tænderne i vores lækre sylter. Endelig udvidede vi i 2022 vores sortiment med Stryhn’s GrovHaps, som er en lækker snak til madpakken.
Gå på smagsopdagelse mellem de gode, gamle kendinge og de nye varianter - og find dine egne favoritter.