Arla Karolines køkken har i årtier leveret fløde, creme fraiche, madlavningsfløde og oste til danskerne. Arla Karolines Køkken er til dig, der laver mad. Til dig, der nyder stunden i køkkenet, mens der skrælles, skæres og kokkereres. Det er til dig, der vil sikre den ekstra gode smag i dine retter, om det så er bagværk, frokost eller aftensmad, og som ved, at det tit bare handler om at vælge få men gode ingredienser.
Alt godt starter i køkkenet – og med Arla Karolines Køkken.
Du kender det; den hyggelige stund, hvor vi mødes over madlavningen. Hvor kartoflerne skrælles, mens snakken flyder. Hvis der er noget, køkkenet kan, så er det at samle os og skabe god stemning. Så lad os lave noget mere mad, store som små, for med gode ingredienser og lidt inspiration kan maden hurtigt smage lige så godt som snakken omkring køkkenbordet.
Arla Karolines Køkken har en række af mejeriprodukter, som alle er skabt med et klare formål at tilføje god smag til det, du disker op med i dit køkken. Vores piskefløde er velkendt inventar i mange familiers køleskabe side om side med creme fraiche, madlavningsfløden, vores revet mozzarella, hytteosten og salatosten.
Arla Karolines Køkken er, ud over de velsmagende mejeriprodukter, også en verden af opskrifter. Alle vores opskrifter er og bliver udviklet, testet, smagt og skabt i vores 270m2 åbne køkken i Viby, Aarhus, hvor vi også sikrer, at alle opskrifterne lever op til og følger de officielle anbefalinger omkring kostråd, madkultur og Fødevarestyrelsens retningslinjer. Det er også derfor, at du i alle vores opskrifter kan se næringsindholdet helt ned til fibre, protein, kulhydrater og fedt i den enkelte ret. Det er rigtige retter lavet i et rigtigt køkken af de helt rigtige mennesker: madtosser.
Fra opskriftsudviklere, kokke, ernæringseksperter og forbrugerrådgivere – alle på Arla Karolines Køkken holdet elsker at lave mad. Og vi elsker alle, hvordan det, at lave mad, kan skabe en helt unik god stemning, lægge grundlag for uendelige samtaler og give næring til familien, vennerne og fællesskabet. Alt godt starter nemlig i køkkenet, hvor madlavning giver næring til samvær, nærvær og velvære.