Hos Jensens Foods er vores mission at udvikle og producere produkter, der giver dig en restaurantoplevelse hjemme. Vi bruger kvalitetsråvarer og spændende opskrifter inspireret af Jensens Bøfhus. Mange af vores råvarer er de samme som dem, du får serveret på vores restauranter. Vores ambition er, at vores produkter skal være nemme at tilgå og forberede – så du kan nyde lækker mad uden besvær. Grill-klassikeren over dem alle: Jensens Foods Spareribs. Forestil dig den saftige, møre smag af vores spareribs med BBQ, enten på Jensens Bøfhus eller hjemme på din egen grill. Perfekt til at forkæle familien eller gæsterne med en grill-oplevelse, der er et restaurantbesøg værdigt.
Vidste du, at den første Jensens Bøfhus, der åbnede i Aarhus i 1984, hed Bøf España? I dag finder du vores bøfhuse i Danmark, Sverige og Norge. Navnet blev ændret til Jensens Bøfhus i 1990, og i 2000 blev Jensens Foods etableret i Struer, hvor vi producerer kød og færdigretter til både restauranter og detailhandel. Vi er især kendt for vores lækre spareribs og sovs, som du kan nyde både ude og hjemme.
Forestil dig at kunne nyde Jensens Bøfhus’ kvalitet derhjemme. Sådan tænkte vi tilbage i 1997, hvor vi begyndte at opskære og modne vores eget kød i Holstebro, som blev til produktionen af kød og færdigretter til restauranter i Danmark og Sverige. Vores klassikere som Jensens Favoritgryde, Jensens Bøfgryde, Jensens Millionbøf, Jensens Spareribs og Jensens Hotwings har siden været tilgængelige i detailhandlen, så du kan forkæle dig selv og dine nærmeste med restaurantkvalitet derhjemme.
I 2016 skiftede Jensens Køkken navn til Jensens Foods. To år senere, i 2018, blev Jensens Food Group opkøbt af ni fynske investorer. Gruppen inkluderer Jensens Foods i Struer og Jensens Bøfhus-restauranterne i Danmark. Vores fabrik i Struer er på ca. 8.400 kvadratmeter og ligger på en 36.700 kvadratmeter stor grund langs hovedvejen gennem den vestjyske købstad.